Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Rakennustelineet

Uudis-, tai saneerauskohteissa sää-, sekä telinetyöt suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Jytra Oy:lla on käytettävissä Ramirent Oy:n kalusto, joka täyttää kaikilta osin EU-vaatimusten mukaiset standardit.

Henkilökuntamme on koulutettua ja suomalaista henkilöstöä, jotka noudattavat aina työturvallisuusmääräyksiä. Osaavat työntekijämme rakentavat rakennustelineet myös vaativimpiin kohteisiin noudattaen aina alan vaatimia määräyksiä kuin myös asiakkaan toiveita.

Työmaapalvelut

Toteutamme sekä asennamme työmailla työmaan aikaisia työmaatilat, työmaalämmitykset, mastolavat, tavarahissit ja henkilöhissit.

Asennukset suoritetaan avaimet käteen periaatteella. Asiakas koulutetaan aina käyttämään kalustoa turvallisesti.

Sääsuojat

Sääsuojat suunnitellaan asiakkaan toiveitten sekä vaatimusten mukaisesti. Yrityksemme tarjoaa sääsuojaratkaisuja kaikkiin tilapäisiin suojaustarpeisiin, rakennus- ja korjaustyömailla. Sääsuojat ovat kestävä, kevyt ja nopeasti rakennettava ratkaisu rakennuskohteen suojaksi.

Jytra Oy tarjoaa myös työ-, materiaali-, sekä varastosuojia asiakkaan eri tarpeisiin.

Hyvin suunnittelun ansiosta asennustyöt sujuvat tehokkaasti. Sääsuojauksen ansiosta rakennusurakassa pystytään välttymään kosteusvaurioilta, sään aiheuttamilta rasituksilta ja haitoilta.

Sääsuojat voidaan avata asiakkaalle tarvittaessa esimerkiksi materiaalinostoja varten.